Vainīgais atrasts!!!


Latviešu histērijai par to, kura partija tagad veidos koalīciju ar Saskaņu nākamajā Saeimā ir atrasts vainīgais. Turklāt jautājums jau vairs nav par to, vai veidos – mēs meklējam tikai atbildi uz jautājumu, kas veidos.
Mēģināsim uzminēt, kuru vainīgo tad atrada kasjaks.lv autori?
Vai tā būtu partija, kura bieži vien Saeimā balso praktiski vienoti ar Saskaņu, kuras vadonis ir pieredzējis boļševiks un kuras neoficiālais vadonis ļoti atzinīgi vērtē Krievijas vadību vai sadarbību ar to? Iesaistīta korupcijas skandālos, daži atklāti apzog tautu. Noteikti nē! Tie nav viņi! Tur taču nav nekādas loģikas!
Vai tā būtu partija, bez kuras vismaz puse vēlētāju diez vai balsotu par Saskaņu un par kuru bez Saskaņas vispār diez vai kāds balsotu? Ja nu vienīgi viņi izgudrotu kādu milzīgu kauju ar Āfrikas migrantiem, pat neskatoties uz to, ka Latvijā viņu nav. Un tam netraucē ne komunisti sastāvā, ne brīžiem savādie dialogi, kuri centīgi uzkurina abu partiju radikālos vēlētājus. Nē, tā noteikti nav šī partija. Un tā laikam arī ir, jo, kā jau teicu – tajā brīdī, kad abas saies kopā, pazaudēs visus vēlētājus. Oficiāli šiem sadarboties nesanāks. Turklāt, cik var saprast, uzturēšanās atļautu bizness vairs ļoti nerullē, bet maksātnespējas administratoriem pagaidām ar Saskaņu maz sakara.
Vai tā būtu «staiguļu» partija, kuras pārstāvji ir uzskatāmi un regulāri parādījuši, ka ir pašlabuma meklētāji, staigājot no vienas partijas uz otru un daži jau aizgājuši uz Saskaņu? Nē, noteikti nē. Atkal – nekādas loģikas, vai ne?
Vai tā būtu jaunā komunistu pakalpiņu patversme, kura mīl daudz un skaļi bļaustīties, maz darīt un pašvaldībās sadarbojas ar visiem, kas gatavi kaut kādu piķi nodrošināt? Noteikti nē – atkal nekādas loģikas, vai ne?
Vai tā būtu nodevēju partija, kura acīmredzami skraida par divu oligarhu pavadā, būtiski neatšķiras no «patriotiskās» «Gods kalpot Rīgai» un acīmredzami pārstāv vienkārši biznesa kontaktus? Nē, atkal nekādas loģikas, vai ne?
Kas mums palika? «No sirds kabatā»? Par viņiem nezin kāpēc neviens nebalsos, lai gan uz Saeimu savulaik devās tikpat agresīvi, kā tagad «Jaunā komunistu patversme». Neciena pie mums pretoligarhu cīņas veterānus, neciena. Tā kā tie atkal nav īstie.
Āa, ir te vieni, kritizē pašreizējo Saeimu, šo to publicē, šo to skaļi pasaka. Ir gatavi domāt par reālu sadarbību, nevienu nelamā par viņa tautisko piederību, nekliedz skaļi, ka viņiem patīk Putins, nesaka arī, ka Merkele patīk, par Junkersu arī neko nerunā. Atklāti pasaka, kas viņiem nepatīk. Ir solījumu programma ar vismaz daļēji nopietnām idejām. Jā, vainīgi, tie ir viņi!!!
Viss loģiski!

Nopietni?!



Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Kad pamana arī citi

Par cik pārdos Latviju?

Jums apnicis, man apnicis