Ideālā kanalizācijas tvertne - Attīstība/PAR

Visam, par ko rakstu un ko rakstu, šī gada priekšvēlēšanu periodā ir vienkārši ideāls piemērs - apvienība "Attīstībai/PAR". Ideālāks liekulības, melu, politiskās divkosības un ņirgāšanās par vēlētājiem piemērs nav līdz šim redzēts. Bet nu - latviešiem nezin kāpēc nekauņas patīk un šie tik sper uz priekšu.
Aizraujoši brīžiem palasīt, ko raksta tie, kas pamesti aiz borta. Šoreiz tā ir meitene no tīģera vēdera. http://pietiek.com/…/negribu_but_jauna_dama,_kas_smaidot_de…
Viņa jauno veidojumu atklāti sauc par reālo "Jauno vienotību", bet es tam nepiekrītu. Vienotībai bija vismaz kaut kādi publiski reāli ideāli, bet te ir īsta Šlesera "Pirmā partija", kas atklāti nemierīgi jau izrāda gatavību grābt. Par tās politiskajiem ideāliem šaubu vispār nav - vistuvākā Latvijā partija šajā jomā varētu būt "Gods kalpot Rīgai". Un jaunie kandidāti arī neslēpj, ka "Saskaņa" ir tas partneris, ar ko ir gatavi sadarboties.
Kā odziņa jeb, patiesāk, zaķa spira uz šīs interesantās "Tortes" ir "pretkorupcijas eksperts" Ineses Voikas pievienošanās šai partijai. Tas ir apmēram tas pats, kas atklāts paziņojums, ka Andris Ameriks, Ainārs Šlesers vai kāds tamlīdzīgs politiķis ir kristāltīrs un godīgs.
Vienā ziņā Attīstība/PAR ir superīgs veidojums - kā šajā Ulfa Ārgaļa tvītā teikts - šeit saplūst tie visi. Nodevēji. Kam tas liekas normāli, ikdienišķi un pareizi. Kādreiz teica, ka 1991. gada pučs varēja ilgt vēl kādu nedēļu - tad visi nodevēji būtu izlekuši no savām ligzdām. Nu, tagad ir pienācis atkal tas laiks un jūs visus viņus sarakstā redzēsiet. Tas, ka aptaujas rāda, ka par viņiem kādi seši procenti ir gatavi balsot - čekistu laiki vēl nav pagātnē. Viņi ir dzīvi, bet, paldies dievam, liela daļa vienā barā vienā partijā. Vismaz atklātāki, nekā līdz šim.


Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Kad pamana arī citi

Par cik pārdos Latviju?

Jums apnicis, man apnicis