Dodiet Liepniekam pa degunu un aizliedziet grāmatu!

Šoreiz klasiskais piemērs, kāpēc vajag jauna tipa partiju. Ziniet, to klasisko pārliecību, ka nāks mesija un visus izglābs. Izrādās, es šo ideju neesmu izdomājis un vesela kaudze vēlētāji meklē šo mesiju un ir ļoti vīlušies, ja viņš, izrādās, kaut kā neatbilst. Interesanti, ka uz katrām vēlēšanām meklē jaunu mesiju, bet tā jau laikam ir mūsu pašu īpatnība.
Nesaku, ka neesmu rakstījis par vēlētāju naivumu, bet nu pietiek.compublicētā sarakste sašāva riktīgi. Jautājums bija par to - vai dažādi par Kaimiņu sarakstītie brīnumi vienā grāmatā ir taisnība. Jeb pareizāk - pārliecība, ka tā nav taisnība un Kaimiņam būtu jāsūdzas. Tādas pērles:
- Bet mani baigi pārsteidza tas, ka rakstīts par Kaimiņu. Kaut kā baigi nesmuki tur par viņu rakstīts.
- Kāpēc vēl neesat vērsies KNAB par šo korumpēto sacerējumu?
- Vai jums ir zināmas tās šausmas, kas par mūsu Artusu sarakstītas
- Šajā grāmatā ir nomelnots ne tikai Atruss Kaimiņš, bet arī es kā vēlētājs un kā KPV.LV atbalstītājs.
- mēģiniet kā partija taču kaut ko darīt, lai apstādinātu šitādus murgus.
- Nu jau apkārt sāk runāt, ka vesela grāmata (neesmu lasījis,
- Vai nu jums tagad visiem ir jābūt pilnām biksēm, vai arī jādod pretim tiek rakstītājiem, ka viņi jūs apmelo.
- Dariet taču kaut ko, lai tiktu aizliegta grāmata
- Manuprāt, uzbraucieni Artusam Kaimiņam ir nevietā. Vienkāršā tauta viņam tic. Viņš runā un dara tai saprotami un taisnīgi.
- Raktstu, jo nevar klusēt. Kādēļ klusējat jūs?
- Vai tev patīk, ka tevi nod...š no galvas līdz kājām? Dari kaut ko.
- Tikai jums ir pa spēkam atmaskot tos melus, kas sarakstīti tajā grāmatā par mūsu mīļo Artusu.
- uzreiz ievēroju, ka arī Artuss Kaimiņš ir izpelnījies to godu starp visiem citiem blēžiem. Ticu, ka to kāds ir speciāli sadarījis, lai nomelnotu vienīgos cilvēkus no jūsu partijas, kas var tos visus korumpētos mēslus aizvākt.
- Tur ož pēc tiesu darbiem, jo esmu pārliecināts, ka Artuss tiek ļaunprātīgi apmelots. Dodaties viņam un visai partijai palīgā.
- Ņemataies tagad un dodat tam Liepniekam pa degunu. Visiem taču beidzot jāredz, ka tā darīt nedrīkst. Galvenais nebīstaties.
- Tikai tiesā var pierādīt, ka Artuss ir goda vīrs. Nomazgājiet viņu atkal baltu.
- Šitāda zampa priekšvēlēšanu laikā uzgāzta vienam no populārākajiem kandidātiem. Man jau par viņu gribas balsot, bet visi šiti stāsti arī par saistību ar drošības dienestiem izskatās visai draņķīg.
Un tā tālāk un tā joprojām.
Par ko cepiens? Izskatās, ka 30 gadu laikā cilvēki par politiku tā arī neko nav sapratuši. Vispirms balsoja par centīgo Zīgeristu, tad par nopietno Šķēli, tad par kvēlo Repši, tad par Lilitu, oi, piedodiet, cīnītāju ar Saeimas korumpantiem Zatleru, tad par reāli dievišķo Sudrabu un tagad mūsu visus no tās dziļās bedres, kur sēžam, noteikti izvilks aktieris Kaimiņš.
Latviešu vēlētāji mīl divus grābekļus - ideju par to, ka jāvēl par zagļiem, jo tie kļūs bagāti un tad jau kaut ko atvēlēs arī pārējiem. Un vēl par mesiju - viņš noteikti atnāks un visus vedīs uz Saulaino tāli!
Kamēr nebūs partijas, kuru reāli vada biedri, kas apzinās, ka viņi ir tie, kas ar darbu, centību un saprātu var tiešām kaut ko paveikt, tikmēr turpināsim lēkāt pa šiem grābekļiem un brīnīties - kāpēc mūs tikai kaut kas sit un labāk nepaliek? Lai gan - ar tādu naivumu un slinkumu kaut ko tādu tiešām nesagaidīt.
Un beigās pērle visam:
"Dariet taču kaut ko, lai tiktu aizliegta Indriķa Latvieša grāmata „Vara”! Tagad, pirms pašām Saeimas vēlēšanām, Indriķis Latvietis, lai kas arī viņš nebūtu, atļaujas nomelnot tautā iemīļotu politiķi Artusu Kaimiņu, kurš patiesi cīnās par taisnīgumu Latvijā un lietas sauc īstajos vārdos. Tai viņa partijai vienīgajai ir programma, kā Latvijai kļūt bagātai un kā latviešu tautai dzīvot cilvēka cienīgu dzīvi. Vai tāpēc par cilvēku jāņirgājas? Dariet taču kaut ko, mīļais cilvēk!"

http://www.pietiek.com/raksti/nopludusi_e-pasta_sarakste_kpv_lv_atbalstitaji_satraukusies_par_apmelojosu_gramatu_un_sab_zinotaju_-__deputatu_arturu_laiminu_

Foto no populars.eu.


Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Kad pamana arī citi

Par cik pārdos Latviju?

Jums apnicis, man apnicis