Tukša muca tālu skan. Tik vai mums tādu vajag?


Jau kādus gadus astoņus vismaz staigāju apkārt ar saukli: "Lai par kādu partiju jūs balsotu, jūs būsiet pēc vēlēšanām vīlušies!" Izskatās, ka šogad tas būs jāpamaina uz "Lai par ko jūs domātu balsot, jūs būsiet vīlušies!" Jo Jaunā Konservatīvā partija (ak, šis vārdu savienojums, kā ar naglu pa tāfeli) pamanījās izgāzties jau pirms vēlēšanām.
Tik trulu pasākumu kā Juraša runa neatceros kopš Jāņa Ādamsona laikiem, kurš solīja atmaskot visus deputātus - pedofilus un ... cik jūs deputātus - pedofilus zināt? Bet toreiz bija vismaz kaut kāda izmeklēšana, skandāls, vēl kaut kas, bet šoreiz - pavicināja papīru publikā un tā vietā, lai nopietni turpinātu, atgremo kaut kādus murgus par to, ka Raivis Dzintars jau atzinies! Nopietni?!
Par to, kāpēc tas tā notika, laikam jāvaino Gobzemu no KPV. Pieļauju, ka šo informāciju JKP plānoja pieturēt līdz laikam, kad varēs izšaut un NA pat īsti laika nepaliks atbildēt, bet Gobzems nosolījās, ka tūlīt to maksātnespējas administratoru mafiju izvilks gaismā un JKP savu tukšo bliezienu izšāva, lai vēl kaut cik pagūtu pagozīties slavas saulītē un visus laurus KPV neatdotu.
Stāsta morāle šoreiz viena no skumjākajām, ko pēdējā laikā esmu sapratis. Tagad mēģiniet to izjust pilnībā - kādus desmit gadus Jurašs un Juta vadīja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroju! Padomājiet - tas cilvēks, kas video, vadīja korupcijas apkarošanu Latvijā un viņa bosam Jutai Strīķei, kā arī visai tā laika Saeimai likās, ka tas ir labi, pareizi un tā ir jābūt? Nopietni?! Un tad jūs vēl brīnāties, kad es saku, ka neviena no pašreizējām varas partijām nav spējīgas mainīt kaut ko uz labo pusi. Paskatieties, kādus speciālistus savulaik izvēlējās. Kāda garantija, ka tagad ir labāki? Un tā to mūsu valsti pārvalda.



Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Kad pamana arī citi

Par cik pārdos Latviju?

Jums apnicis, man apnicis