Viltus politiķi

Tikko Aleksandrs Mirskis uztaisīja reklāmas rakstu. Zem tā var izlasīt, ko cilvēki par to visu domā. Viņi arī atbalsta. Lamā Latvijas valdību. Aicina Mirski kļūt par vadoni un vest uz "saulaino tāli". Ir tikai viena ķibele - tas viss nav taisnība.
Problēma ir tā, ka vispirms pats Mirska kungs šo ierakstu nekontrolē. To var saprast no atbildēm, ko raksta it kā viņš. Otrs - visus komentārus, kas neatbilst tam, ko vēlas redzēt lapas administrators, dzēš un lietotājus bloķē. Automātiski paši variet saprast, cik patiesu ainu šis ieraksts rada ikvienam, kurš lasa šo reklāmu.
Mirska kungs tāds nav vienīgais. Ir Rīgas domē Jaunās konservatīvās partijas deputāts Sandis Riekstiņš. Viņš arī ir tikpat kvēls cīnītājs par taisnību, ka A. Mirska kungs. Un viņa ierakstos veidotā pasaule ir tikpat patiesa.
Un tad es padomāju! Kam mums vajag neatkarīgo presi. Pašvaldību laikraksti, deputātu viedokļi - lūk, tā ir patiesība. Tas, ko mums vajag. Nafig visus tos - jo te taču ir patiesība! Izlasi A. Mirska teksta komentārus, S. Riekstiņa atklāsmes un viss ir skaidrs. Bet Putins ir maita. Vai ne? Jeb nav?

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Kad pamana arī citi

Par cik pārdos Latviju?

Jums apnicis, man apnicis