Citi arī par to raksta

Šoreiz ielikšu saiti uz rakstu. Lai cik savādi tas neizskatītos, tās idejas, kuras paudu pirms diviem gadiem, tagad sāk aiziet arī citiem. Par to šoreiz šajā rakstā diena.lv. Daži citāti: 

"Pirmie metri sāncensībai uz vasarā gaidāmajām Rīgas domes vēlēšanām informētam skatienam rādās kā falšas skriešanās sacensības, kurās pie varas esošie tēlo, ka sarauj, viņu konkurenti tēlo, ka cenšas tos apsteigt, savukārt sponsori, izlaidušies dīvānā, ēd popkornu, jo viņiem būs labi gan pie viena, gan otra iznākuma."
Klasiskais stāsts, ko beidzot atklāj arī cits autors - neatkarīgi no vēlēšanu rezultātiem nekas nemainīsies. Jo "jaunās" partijas jau pārstāv tos pašus sponsorus. Par to liecina vēl viens raksta citāts:

"Šoreiz vairāk par Latvijas attīstībai, kuras korporatīvās attiecības ar Amerika–Ušakova tandēmu šo gaidāmo startu padara par lielu teātri. Latvijas attīstībai politiķu darbība ir finansēta arī no to uzņēmēju ziedojumiem, kuriem Amerika–Ušakova varas gadi nesuši desmitiem miljonu vērtus pasūtījumus."
Vienīgais, ko var piebilst - pat ja Rīgas domē nonāks partijas, kuras nav saistītas ar līdzšinējiem sponsoriem, drīz vien viņas sāks to pašu politiku, jo - atbildības nav, bet nauda ir tepat, pie deguna gala. Kamēr Latvijā valdības līdzšinējā tipa partijas, tikmēr arī mocīsimies, kā līdz šim. 

http://www.diena.lv/raksts/latvija/viedokli/amerika-un-usakova-vai-rigas-attistibai-14161615

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Kad pamana arī citi

Par cik pārdos Latviju?

Jums apnicis, man apnicis